november 07

Borregaard er viktig for Sarpsborg 08! -Historiens største avtale

Foto via S08

Med historiens største avtale, sikrer Borregaard forutsigbarhet og trygghet for Sarpsborg 08. Det skriver klubben på sine nettsider:


– Avtalen er den største både Sarpsborg 08 og Borregaard har inngått. Avtalen viderefører og øker støtten som har vært gitt i foregående treårsperiode. I tillegg omfatter avtalen også finansieringsstøtte til stadionanlegget i tillegg til et samarbeid om markedsføring, sier Per A. Sørlie, som er administrerende direktør i Borregaard.


Daglig leder i Sarpsborg 08, Espen Engebretsen, mener avtalen med byens hjørnesteinsbedrift er svært viktig for klubben.


– Helt avgjørende

– Dette er helt avgjørende for tryggheten i å kunne fortsette å drive Sarpsborg 08 på det nivået klubben er i dag. Det å ha Borregaard, en bedrift som vi kan utvikle oss sammen med, i ryggen, kjennes veldig trygt og godt. Vi setter stor pris på samarbeidet, sier Engebretsen.

Borregaard har over tid omtalt at de ønsker å være en «grunnmursponsor» for Sarpsborg 08 ved å bidra til et solid, langsiktig fundament for å videreutvikle klubben.

– Avtalen innebærer uendret støtte selvom klubben i en periode måtte spille i 1. divisjon. Dette betyr at vi står ved klubben i både med- og motgangstider, sier direktør organisasjon og samfunnskontakt i Borregaard, Dag Arthur Aasbø.

– Dette har vi bevist over tid. Koronasituasjonen er selvsagt krevende for alle. Verken bedrifter eller publikum har fått det fotballproduktet vi alle ønsker oss, men nettopp i en slik krevende periode må vi støtte Sarpsborg 08 slik at vi kan sikre oss fotball- og fellesskapsopplevelser i framtiden, utdyper han.

Aktuell link