november 15

God søndag! Status iøstfold: Bil i grøfta – funnet sovende. Narkotika. Brann..


God søndag, våkner opp til overskya vær, vind og nedbør.

Vær og vind

Prognosene for dagen tyder på fristende innevær med en mulighet for hygge i en sofakrok. Værutsiktene for mandag er ikke noe særlig bedre.


status iøstfold

Politi og nødetater følger opp små og store hendelser i vårt distrikt. Er så langt ikke meldt om stor dramatikk. Her er noe av det som har skjedd de siste 48-timeneBil i grøfta – to personer funnet sovende..
Fredrikstad
Kl 23.14
Lahellemoveien. Meldt om bil som hadde kjørt i grøfta. To berusede menn, hhv 40 og 50 årene lå og sov i bilen ved patruljens ankomst. Anmeldes for promillekjøring, begge fremstilt for bevissikring/ blodprøve.


Brann i skorstein
Sarpsborg
Kl 21.19
Brannvesenet rykker ut på melding om brann i skorstein, Rolighetsveien.


Prekær i mobil..
Fredrikstad
Kl 14.55
Storveien. Politiet har hatt trafikkontroll på stedet. Det ble 3 Forenklede forelegg for bruk av mobil og et gebyr for manglende bilbelte.


Trafikkulykke
Sarpsborg
Kl 12.50
Vi rykker ut til en trafikkulykke i Storgata. To biler involvert.


Narkotika
Askim
-natt til lørdag

Rakkestadveien. Politiet tok kontroll av kjøretøy, hvor fører ikke innehar gyldig førerkort. Var også i besittelse av narkotika. Mann i 40 årene anmeldes for forholdene. Eier av bilen var passasjer, kvinne i 60 årene. Hun anmeldes for overlatelses medvirkning.Brann i bolig
Halden
-fredag-morgen
Kl 07.44
Rognalleen. Nødetatene har rykket ut til melding om røyk fra en bolig på stedet. Brannen etterhvert slukket. Ingen personer skadd.