november 16

Olav Øby har signert for Fredrikstad

Foto via FredrikstadFK


Olav Øby kommer fra KFUM og er klar for FFK fra og med januar opplyser klubben på sine nettsider:

Målfarlig midtbanespiller

Øby kom opp gjennom Sarpsborg 08 sin utviklingsavdeling for snart et tiår siden og debuterte i Eliteserien som 17-åring i 2013.

Fra 2015 ble det flere utlån til OBOS-ligaen før han fra 2018 har spilt for Kongsvinger, Kristiansund og KFUM.

Midtbanemotoren har majoriteten av kampene sine i OBOS-ligaen hvor han har utpreget seg som en løps- og duellsterk spiller med godt blikk og en målfarlig høyreslegge. På de 3 siste sesongene har Øby satt inn 13 mål for Kongsvinger og KFUM.


-Kjempeglad

– Jeg er kjempeglad for å ha signert med FFK. Sportslig blir jeg veldig trigget av mulighetene i Fredrikstad og FFK, planen må være å få bidra til ytterligere oppturer og på sikt kunne kjempe om hegemoniet i Østfold igjen. Forteller Olav Øby.

Aktuell link