november 18

Holder kurs for bedrifter som satser på lærlinger

Foto via Viken fylkeskommune

Holder kurs for bedrifter som satser på lærlinger

Har du lærlinger? Eller vil du bli lærebedrift? Meld deg på digitale kurs i Viken fylkeskommune og få den kompetansen du trenger oppfordrer fylkeskommunen på sine nettsider:Viken fylkeskommune arrangerer en rekke instruktørkurs for bedrifter som har, eller ønsker å ha, lærling. Nå er alle kursene våre digitale – du er derfor bare et tastetrykk unna å bli litt av en ekspert på feltet.

Tre kurs

– Vi har tre ulike kurs – «Bedriften som opplæringsarena», «Lærlingen i sentrum» og «Vurdering». Alle tre kursene går flere ganger i året, og de varer i to timer. Vi kommer med flere temaer etter hvert, forklarer rådgiver Cecilie Donali i seksjon kompetanse- og skoleutvikling i Viken fylkeskommune.


«Fin ordning å ha det digitalt på Teams, og at det også er mulig å ta kurset på kveldstid»

Hun sier at målet med kursene er å gjøre bedriftene trygge i sin rolle som opplæringsarenaer, og å gjøre de ansatte til gode instruktører.


«Innholdsrikt. Mange gode praktiske tips».

– Vi har mange lærebedrifter med dyktige instruktører i Viken, og vi ønsker å bidra til å vedlikeholde og bedre opplæringskompetansen. Samtidig ønsker vi oss hele tiden flere lærebedrifter, og vi tror det kan være enklere å ta inn lærlinger hvis man vet litt mer om hva man går til og hva som kreves.aktuell link | Viken