november 22

15 nye smittetilfeller i Fredrikstad – 11 i Sarpsborg


Det er påvist 15 nye smittetilfeller i Fredrikstad søndag 22. august. 12 er nærkontakter av kjente smittetilfeller. Tre har ukjent smittevei opplyser kommunen på sine nettsider.

Totalt er det 288 smittede i Fredrikstad siden 9. november. Totalt 849 smittede siden 5. mars 2020.

Sarpsborg

Det er totalt 452 personer i Sarpsborg som har fått påvist smitte. Av disse er 300 personer smittet av nærkontakt som også har fått påvist smitte, 43 personer er smittet i utlandet, mens resten har ukjent smitteårsak.


Per søndag formiddag:

Det er påvist 11 nye tilfeller av koronasmitte i Sarpsborg siste døgn. 7 er smittet av kjente nærkontakter, mens resten har ukjent smittevei opplyser kommunen. Videre smittesporing vil kunne redusere antallet med ukjent smittevei. Nærkontakter er varslet og satt i karantene.


Flere i karantene i Halden

En klasse på Porsnes og et trinn ved Låby barneskole er lørdag satt i foreløpig karantene. I etterkant av smittetilfellene Halden kommune rapporterte om fredag, har arbeidet med smittesporing fortsatt på lørdag opplyser kommunen i en melding lørdag.

Som følge av dette er en klasse ved Halden videregående skole på Porsnes satt i foreløpig karantene i påvente av prøvesvar. Det er også et trinn ved Låby barneskole som er satt i foreløpig karantene i påvente av prøvesvar.

Et nytt smittetilfelle

Lørdag ble det også registrert 1 nytt smittetilfelle i Halden. Det er kjent smittevei. Nærkontakter er varslet. Det er nå 100 personer hjemmehørende i Halden som har testet positivt for koronavirus.