november 22

God søndag! Status iøstfold: Mann med skuddskader – politiet ønsker tips. Uheldig dame truffet av bil

God søndag! Håper det har vært en ålreit uke.


Vær og vind

Våkner opp til overskya vær og 5-6 grader. Prognosene for dagen tyder på noe vind, og delvis overskya vær. Vi krysser fingrene for noen solglimt.
Værutsiktene for mandag er lovende. Meldes en del sol og 3-6 grader.


status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd der siste døgnet..


Mann med skuddskader – Politiet ønsker tips
Sarpsborg
Kl 00.13
Mann med skuddskader kom til sykehuset Østfold/Kalnes i 22 tiden lørdag kveld. Fornærmede var bevisst og får behandling. Ukjent for politiet hvor hendelsen har skjedd. Øst pd ønsker tipsVeggplate blåste av..
Fredrikstad
Kl 18.41
Fredrikstad stadion: En veggplate på Fredrikstad Stadion på Kråkerøy har blåst av. Politiet er på stedet sammen med brannvesenet for å sikre de resterende veggplatene. Området inntil stadion ble sperret på sydsiden. Byggherre vil følge opp videre utbedring.Trafikkuhell. Uheldig dame
Fredrikstad
Kl 14.05
Nødetater har rykket ut til en ulykke hvor en person er påkjørt av en bil. Ulykken har skjedd i Morenveien. Dame kjørt til Kalnes for helsesjekk, ikke alvorlig skadet. Fremstår som et uhell. Det viser seg at det er et familiemedlem som har rygget bilen ut av garasjen. Bilen begynte å trille etter kort tid og traff damen som ble påkjørt. Politiet oppretteren sak.


Møteulykke
Trøgstad
Kl 12.35
RV22. Meldt om møteulykke. Ene bil skal ha kommet over i motgående. Tilsammen 5 personer involverte. Alle involverte personer er uskadd. Politiet oppretter sak. Førerkortet til fører i 70 årene beslaglagt på stedet.