november 22

Sarpsborg 08 tapte mot Viking. Nærmer seg kvalik-plass..

Foto arkiv


Sarpsborg 08 tapte mot Viking. Nærmer seg kvalik-plass..

Sarpsborg 08 tok i mot Stavangers stolthet, Viking på Sarpsborg stadion søndag kveld. Viking som før kampen var 5 poeng foran S08 på tabellen.


Hovedtrener Stahre før dagens kamp:

-Jeg er ingen trener som liker å si vi har spilt bra og ikke tatt poeng, så nå handler det om å være gode som helhet. Mot Start gjorde vi en veldig bra førsteomgang, men slipper inn tre mål til slutt. Det er ikke bra, men to mål på bortebane skal holde til tre poeng hver dag i uka, sier Stahre via klubbens nettsider.


..men det ble lite å juble for – for Sarpsborg-supportere
.


Fjerde tap

-Sarpsborg 08 gikk på sitt fjerde tap på de siste fem kampene. Viking vant 2-1 på Stadion oppsummerer S08 på sine nettsider.


1-0

Det var S08 som tok føringa i kampen. Etter 54 minutter var det Utvik som sørget for 1-0

1-1

Bare 4 minutter senere kom utlikningen for Viking. Ibrahimay var siste mann på ballen.

1-2

Samme mann står også bak Vikings andre scoring. Ibrahimay sender bortelaget i ledelsen med ca 15 minutter igjen.

Kampen ender til slutt med 1-2 til Viking, og Sarpsborg 08 nærmer seg skremmende en kvalik-plass.


Thriller?

Mens Bodø Glimt har vært Norges mest suverene lag i toppen av tabellen, ligger det an til en thriller avslutning i bunnsjiktet.


Bølgedal

-Sarpingene fikk kampens første scoring, men Viking brukte ikke lang tid på å snu kampen til sin fordel. Mikael Stahres menn er inne i en skikkelig bølgedal, og har kun tatt ett poeng av de sisten femten mulige.

Aktuell link

Vikings femte og sjette scoring for sesongen betyr at laget fikk full pott i Østfold. Dermed er de oppe i 36 poeng, mens Sarpsborg står uten seier siden 3. oktober skriver VG.Tabell