november 26

Drømmer du fortsatt om å bli tømrer?


Angrer du på at du valgte bort tømrerutdanningen på videregående skole, har Greåker videregående skole i Viken fylkeskommune tilbudet til deg som likevel ønsker å bli tømrer.


Nå har Viken fylkeskommune tilbud til deg som vil blåse liv i den gamle tømrerdrømmen


Mange er usikre på hva slags videregående utdanning de skal velge etter ungdomsskolen, og mange velger skole, linje og programfag med utgangspunkt i hva vennene gjør eller hvilke fritidsaktiviteter de har – ikke med et yrkesvalg i tankene. Og så finner de plutselig ut at de egentlig ønsket å bli – for eksempel tømrer.

Er du en av dem? Nå kan Viken fylkeskommune hjelpe deg med å oppfylle drømmen opplyser fylkeskommunen på sine nettsider:

Greåker videregående skole har 15 plasser på dette kurset fra høsten 2021.

Lengden på utdanningen er to skoleår, med 35 timer i uken. Du vil bli meldt opp til svenneprøve i tømrerfaget våren 2023. Inntakskravet til kurset er at du tidligere har bestått fellesfag, og at du er motivert for å bli tømrer.


Ønsker du mer informasjon?

Har du spørsmål om innholdet i skoletilbudet? Kontakt Bård Banggren, Greåker videregående skole, tlf. 478 53 141

Har du spørsmål om hvordan du søker på kurset? Kontakt Ingvild Alma Stuberg Ovell, seksjon voksenopplæring og karrierveiledning, Viken fylkeskommune, tlf. 477 83 048.