november 28

God lørdag ettermiddag! Status iøstfold: Full fyr i bolig. Våpen og ammunisjon. 20.000 kroner i bot


God lørdag! Er siste helg i november. Her er en oversikt over aktuelle hendelser i vårt distrikt det siste døgnet..


Full fyr i bolig – ingen skadd
Fredrikstad
Kl 13.55
Melding om full fyr i en enebolig i Solheimrabben på Sellebak i Fredrikstad lørdag ettermiddag. Første melding kom rett før Kl 14.00. Brann jobbet med å slukke, ikke spredningsfare. Skal ikke være folk inne. Naboer ble varslet om røyken.


Våpen og ammunisjon
Halden
fredag
Kl 16.06
Politiet har tatt kontroll på en mann i slutten av tenårene på Tistasenteret. Mannen hadde vist frem ammunisjon og våpen til yngre gutter som oppfattet situasjonen som ubehagelig og truende. Politiet beslaglegger en gasspistol på mannen. Mannen anmeldt og avhørt


Trafikkontroll
Sarpsborg
Fredag
Kl 14.07
UP hatt trafikkontroll på Fv118 ved Valaskjold. 2 FF for fart, høyeste målt til 63 km/t i 50-sone. 1 FF for manglende sikring av barn i bil. 2 FF for bruk av mobiltelefon. 3 gebyr for manglende bilbelte.


20.000 kroner i bot
Sarpsborg
fredag
Kl 11.41
UP stanset en utenlandsk bil på Tunejordet. Viste seg at bilen har passert 8 ganger i ATK i løpet av 2020. Fører i dag var samme som ved ATK passeringene. Mannen i 30-årene fikk sitt førerkort beslaglagt i tillegg til en bot på 20 000 kr.


Dårlig oppførsel – Endte i fyllearresten
Fredrikstad
-fredag
Kl 22.26
Beruset mann i 20 årene innbrakt drukkenskapsarrest pga ordensforstyrrelse på en privatadresse på Østsiden. Blir i tillegg anmeldt for å ha forulempet tjenestemennene da han ble anholdt.