november 29

Uavgjort for Sarpsborg 08! Seieren røk 5 minutter på overtid ..Sarpsborg var på vei til å ta en etterlengtet og sterk seier over Vålerenga da laget besøkte Intility og Oslo søndag kveld. Likevel ble det ikke sånn. Fem minutter på overtid utlignet Ivan Näsberg til 1-1.


-Må ikke bli desperate

-Vi har havnet i en situasjon der vi må ha poeng, men vi må ikke bli desperate på den måten at vi mister kontrollen. Vi skal være deseperate, men beholde kontrollen, sa hovedtrener Stahre før kveldens kamp.


Aldri noe målfest

Det ble aldri noe målfest da et presset Sarpsborg-lag tok veien til Oslo i helgens Eliteserie-runde. S08 er i en dårlig periode og sliter med å vinne kamper.


Det er for øyeblikket også kort vei ned kvalik plass.
Trøsten så langt for være at de svakeste lagene i bunn av tabellen også taper sine matcher.


-Ikke ufortjent

– De har et vedvarende trykk på oss hele andre omgang, så det er ikke helt ufortjent at de scoret, men det er klart det er superbittert når det er så langt på overtid, sa Sarpsborg 08s Halvorsen til Eurosport etter kampen.

-Vidar Örn Kjartansson prøvde, Aron Dønnum prøvde og Matthias Vilhjalmsson prøvde. Men til slutt dukket Ivan Näsberg – av alle – opp og sikret uavgjort for Vålerenga oppsummerer VG etter kampen.


Neste motstander

Allerede onsdag er det klart for en ny runde i Eliteserien. Sarpsborg 08 tar i mot Kristiansund på Sarpsborg stadion.