desember 12

God lørdag! Status iøstfold: Krakilsk person. Aggressiv mann kjørte i lyktestolpe. Ruspåvirket person med tre-kors

God lørdag, er 12 dager igjen til julaften. Håper uka har vært ok.


Vær og vind

Er ikke bortskjemt med sol og fint vær så langt i desember. Våkner igjen opp til overskya vær og 2-3 grader. Ligger ikke an til de store endringene med det første


status Iøstfold

Politi og nødetater har fulgt opp små og store hendelser i vårt distrikt. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..


Aggressiv mann kjørte i lyktestolpe –
Fredrikstad
Kl 02.15
Spinneriveien. Politiet kom over et trafikkuhell – bil som har kjørt i lyktestolpe. Fører, mann 60 år, fremstår synlig beruset. Nødvendige prøver blir tatt., Mannen blir også anmeldt for å ha utøvd vold mot politiet. Hans førerkort tas i beslag.


Krakilsk mann
Sarpsborg
Kl 23.00
Borgenhaugen. Melding om en krakilsk mann. Politiet kommer til stedet og tar kontroll på en beruset mann i 20 årene. Han kjøres drukkenskapsarresten. Anmeldes for ordensforstyrrelse.


Ruspåvirket mann med tre-kors
Fredrikstad
Kl 22.50
Sportsveien. Melding om en meget ruspåvirket person med et kors stående i gata. Politiet kjører til stedet og finner en mann 30 år bærende på et kors som stammer fra en grav. Mannen er i tillegg i besittelse av en del piller som ikke har foreskrevet ham. Mannen anmeldes for forholdene. Politiet vil videre ta kontakt med pårørende som eier korset.


Røykutvikling fra kaffemaskin – på toget
Halden
Kl 21.27
Vi er på Halden stasjon sammen med brannvesenet pga røykutvikling i kaffemaskin. Ingen fare for spredning eller personskade. Det er kontroll på stedet. Toget var parkert på et sidespor og det var kun personale inne i toget. Kun røykutvikling og denne har vi kontroll på. Ingen personer skadet.