desember 18

Hver gang vi møtes – jubileum: Åttende dag. Henning ..


Foto via Grappa


Jubileum

«Hver gang vi møtes» sender sin tiende sesong på TV 2 i høst. Det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 artister som alle har skapt magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten i løpet av ni sesonger.Gjennom åtte program samles artistene for å gi oss nye gåsehudøyeblikk med nye tolkninger av låter og nye historier – i tillegg til tilbakeblikk på tidligere store musikalske øyeblikk.

På jubileumssesongens siste og åttende dag samles artistene Marion Ravn, Morten Abel, Chris Holsten, Sol Heilo, Kurt Nilsen, Henning Kvitnes, Elisabeth Andreassen og Odd Nordstoga på Vestre Kjærnes gård i Våler.


Fredag

Programmet sendes på TV2 fredag Kl 20.00

Dette er låtene som blir sunget på
jubileumssesongens åttende dag;


Morten Abel – America (Sol Heilo)
Sol Heilo – Gabriellas sång (Elisabeth Andreassen)
Chris Holsten – All You Have To Offer (Kurt Nilsen)
Kurt Nilsen – Svingensongen (Odd Nordstoga)
Henning Kvitnes – Frøken Vilikke (Morten Abel)
Elisabeth Andreassen – It’s All Coming Back To Me Now (Meat Loaf feat. Marion Ravn)
Odd Nordstoga – Siste reis (Henning Kvitnes)