desember 20

God søndag! Status iøstfold: Fant bil i midtrabatten. Slåssing, trusler og pepperspray. Brann i 3 biler..


God søndag! Er 4.søndag i advent i dag, og er kort tid igjen til julehøytiden. Håper uka har vært ok..


Vær og vind

Våkner opp til overskya vær og 7-8 grader. Er mulighet for nedbør utover kvelden.


status iøstfold

Politi og nødetater har vært ute på en rekke oppdrag det siste døgnet. Her er noe av det som har skjedd..


Fant bil i midtrabatten
Sarpsborg
Kl 06.39
Melding fra forbipasserende om en bil som har kjørt i midtrabatten på fylkesveien over E6, Lekvollkrysset. Bilen er forlatt. Politiet påtreffer noe senere en mann som mistenkes for å ha kjørt bilen i alkoholpåvirket tilstand. Fremstilles på legevakt for blodprøvetaking.



Slåssing, trusler og pepperspray
Halden
Kl 03.50
Vi har vært på en privat adresse etter melding om slagsmål. Partene på stedet nektet for å ha sloss, men ga uttrykk for ønske om å sloss med politiet. Patruljen måtte bruke pepperspray mot en mann i 30-årene og han anmeldes for forulemping og trusler.


Ruspåvirket
Fredrikstad
Kl 00.30
Patruljen har stanset en bil der fører, en mann i 20-årene, mistenkes å være ruspåvirket. Er fremstilt legevakt, anmeldes og førerkortet er beslaglagt.



Fest og narkotika
Halden
Kl 23.25
Tistedal. Vi har vært på en adresse etter melding om feststøy. Mange deltagere og høyt lydnivå. Det er beslaglagt narkotika, 4 personer er anmeldt for bruk og en for besittelse.



Brann i 3 biler
Degernes
Kl 05.14
Nødetatene rykker ut etter melding om brann i tre biler på et gårdstun i Degernes. Fem beboere på stedet har evakuert seg selv. En av bilene inneholder gasstank. Gårdstun med bolig, låve og vognskjul. Ikke spredingsfare til boligen. Ikke skade på personer eller bygninger.




Hentet av ambulanse
Halden
Kl 02.40
Tistedal. Vi har kontrollert en svært beruset person 50-årene. Var så full at han måtte ivaretas av helsevesenet, og er hentet av ambulanse



Vinglete kjøring
Moss
Kl 19.30
Kongens gate. En fører ble stoppet etter melding fra publikum om vinglete kjøring. Fører en mann i 60 årene blåste til over lovlig verdi og hadde ikke gyldig førerkort. Blir anmeldt for forholdet.



Feststøy
Askim
Kl 01.19
Melding om feststøy. Vi har pålagt deltagerne å dempe seg. Ingen brudd på smittevernforskrift.