januar 05

Nytt koronadødsfall i Sarpsborg. 54-åring
Det er registrert et nytt korona-dødsfall i Sarpsborg, det sjette under pandemien opplyser kommunen på sine nettsider:


En 54 år gammel person døde i går, 4. januar. Vedkommende er den yngste som har dødd som følge av korona i Sarpsborg. Den avdøde hadde kommunale helsetjenester og flere underliggende sykdommer som gjorde at vedkommende var i risikogruppen.


Det første koronarelaterte dødsfallet ble meldt 2. april, de to neste 22. november, det fjerde 1. desember og det femte nå sist søndag. Alle disse var i risikogruppen gjennom høy alder og/eller underliggende sykdom.


Ordfører Sindre Martinsen-Evje synes det er trist og leit at vi nå har hatt to dødsfall på to dager.

-Det er alltid leit når vi mottar slike vonde beskjeder. Jeg vil uttrykke min dypeste medfølelse med de pårørende og andre etterlatte, sier ordføreren.

—-

Aktuell link