januar 18

Emil Pálsson bytter ut Sandefjord med Sarpsborg 08. Han har skrevet en kontrakt ut 2023


Foto via S08

Emil Pálsson klar for S08

– Fansen kan forvente seg hardtarbeidende, defensiv midtbanespiller som «likes to to the dirty work», men samtidig kan bli en stor del av det offensive med playmaking og aktivere spillerne rundt meg på banen.Emil Pálsson håper å være med og ta Sarpsborg 08 tilbake mot øvre halvdel av tabellen skriver klubben på sine nettsider:


– Jeg har følt at Sarpsborg 08 har vist stor interesse for meg. Hvis jeg spiller kortene mine riktig og viser meg godt fram, håper jeg å kunne være en stor del av laget kommende sesong. Flere jeg har snakket med som har spilt her før, har utelukkende positive ting å fortelle. Samtidig føler jeg klubben har endt opp lavere på tabellen enn man selv har håpet på. Jeg håper å være med på å ta laget noen plasser høyere på tabellen, sier Pálsson.– Målet mitt er å bli en nøkkelspiller i Sarpsborg 08 denne sesongen og hjelpe laget, men også meg selv, til å nå et nytt nivå. Jeg tror dette laget vil kunne kjempe om en topp seks-plassering, med en drøm om å se Sarpsborg 08 tilbake i Europa League i 2022.

—-

Aktuell link | S08