januar 19

Magnus Edlund tar over jobben til Tom Freddy Aune

Foto via S08

Etter at mangeårig hjelpetrener Tom Freddy Aune forsvant fra jobben i S08 – er nå en ny hjelpetrener på plass i Sarpsborg.


Magnus Edlund (53) er nyansatt i stillingen skriver klubben på sine nettsider:


– Jeg har jobbet med fotball i 33 år. Jeg har ingen lang fotballskarriere, men har vært trener siden jeg har vært 20 år. Jeg har samlet på meg bra erfarenhet fra talentarbeid på unge spillere, jeg har jobbet i små og store foreninger, med bredde- og elitefotball, men først og fremst er det kanskje denne individuelle treningen jeg brenner aller mest for.


Jeg håper å være en god støttespiller for Micke og resten av apparatet her, sier 53-åringen.Bred erfaring fra Sverige

Med en bakgrunn som talentansvarlig i BK Häcken, assistenttrener i IFK Göteborg og med ansvar for trenerutdanning i det svenske fotballforbundet, er det en mann med bred balast som kommer til Sarpsborg 08.Aktuell link | S08