januar 22

Sykehuset Østfold: Utbruddet i Nordre Follo kommune..


Foto via sykehuset Østfold


Utbruddet i Nordre Follo kommune

Det er nå slått fast at utbruddet i Nordre Follo kommune har det muterte britiske koronaviruset.


– Kommuneoverlegen i Nordre Follos råd er at innbyggerne i kommunen skal holde seg hjemme. Dette gjelder også de ca. 65 medarbeiderne i SØ som bor i kommunen, sier fagdirektør Helge Stene- Johansen via sykehusets nettsider:Medarbeidere med bosted i kommunen bes følge rådene som gis på kommunens hjemmeside


– Vi følger retningslinjene fra Nordre Follo kommune og ber medarbeidere bosatt i kommunen ikke komme på jobb inntil onsdag neste uke. Kritisk personell som vi mener er nødvendige for driften må vurderes individuelt, sier Helge Stene-Johansen.


Besøksforbud

Det innføres også totalt besøksforbud i Sykehuset for innbyggere i Nordre Follo kommune.


Pasientstopp

Nordre Follo er ikke en del av Sykehuset Østfolds opptaksområde. Om det likevel er pasienter med time i sykehuset (for eksempel gjennom fritt sykehusvalg), utsettes timeavtalene til etter onsdag. Akutt hjelp går som normalt.

——

Aktuell link | sykehuset Østfold