januar 23

Rashad Muhammed tilbake til Sarpsborg 08. Ny kontrakt


Foto via S08

– Jeg har ventet så lenge på denne muligheten. Endelig er jeg hjemme igjen sier Rashad Muhammed via klubbens nettsider:


Med sin ekstreme fart og voldsomme fysikk ble Rashad Muhammed en publikumsyndling på Sarpsborg stadion. To år etter han forlot Sarpsborg 08, vender han tilbake fra Erzurumspor. Angrepsspilleren har signert en toårsavtale med Sarpsborg 08.– Helt ærlig, så ville jeg ikke flytte i 2019. Jeg hadde endelig slått meg inn på laget og følte det virkelig var noe på gang, men med totalpakka fra Tyrkia for både meg og Sarpsborg 08, ble det til slutt veldig vanskelig å si nei. Siden den dagen har jeg egentlig bare hatt veldig lyst til å komme tilbake og nå står jeg her igjen.

Jeg er så lykkelig!

Ville kun til Sarpsborg
I Tyrkia har Rashad spilt jevnt og trutt for BB Erzurumspor, men nylig brøt han kontrakten med den tyrkiske klubben av personlige årsaker.

—-

Aktuell link | S08