januar 30

God lørdag! Status iøstfold: Tyvlånte mammas bil. Våknet av smell. Nedslitte dekk..


God lørdag! Håper uka har vært ok.

Våkner opp til 10-11 kuldegrader og vintervær. Prognosene for de neste dagene tyder på fortsatt kjølig, men pent vær.status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet.,


Tyvlånte mammas bil
Fredrikstad
Kl 02.08
Patruljen stanset en bil på Glemmen etter mistenkelig adferd. Viste seg at det var en 17 år gammel jente som hadde tyvlånt mors bil. Hadde også med seg en like ung passasjer. Forelder varslet og jenta ble kjørt hjem. Ikke mistanke rus. Sak opprettet.


Våknet av smell
Sarpsborg
Kl 01.52
Melding om brann i en konteiner på Kurland skole. Ingen spredningsfare. En nabo hadde våknet av et smell. Mulig fyrverkeri som er årsaken til brannen. Ingen personer påtruffet. Patruljen oppretter sak.Nedslitte dekk
Sarpsborg
Kl 00.20
Patruljen anmelder en bilfører i Østre bydel for kjøring uten gyldig førerkort. I tillegg hadde bilen nedslitte dekk. Bilen ble avskiltet pga dårlig teknisk stand.


Ruspåvirket kjøring
Sarpsborg
Kl 16.15
Politipatrulje stanser en mannlig bilfører i 30-årene i Sarpsborg sentrum, ikke gyldig førerkort. Mannen har i tillegg rygget på en annen bil før han ble stanset. Mistenkes også for ruspåvirket kjøring, og prøver blir tattFort i 60-sone
Fredrikstad
Kl 14.32
Rolvsøy. Trafikkontroll i Soliveien. En fører anmeldt og fått sitt førerkort beslaglagt etter å ha kjørt i 86 km/t i 60-sone. I tillegg ble det utstedt 6 forenklede forelegg for hastighet.


Ned-iset frontrute
Spydeberg
Kl 10.10
Politiet stanset en bil som hadde nediset frontrute. Fører hadde kun skrapet en veldig liten del av ruta. Minimalt med utsikt fra førerplass. Fører anmeldt og førerkort tatt i beslag. Fører var en mann i midten av 20-årene.