januar 31

God søndag! Status iøstfold: Innbruddstyv knivstakk beboer..


God søndag, – er siste dag i januar. Våkner opp til sol, blå himmel og ca 10 kuldegrader.

Prognosene tyder på at det kalde vinterværet vil fortsette en god stund..


status iøstfold

Politi og nødetater er i tjeneste gjennom helgen. I hovedsak har det vært en rolig natt, men en beboer i Fredrikstad forsøkte stoppe en innbruddstyv. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..Innbruddstyv knivstakk beboer
Fredrikstad
Kl 03.03
Sembsgate. En beboer ble påført et kutt i armen i forbindelse med at han løp etter en person, som hadde forsøkt å ta seg inn i boligen hans. Fornærmede ble lettere skadet, og behandlet på legevakta før han ble kjørt hjem igjen. I forbindelse med søk etter gjerningspersonen i området har vi pågrepet en mann i 30 årene. Vi ønsker i tillegg å høre fra beboere i området som kan ha hørt bråk i området Sembs gate/Uraniaveien/Bjørndalsveien ved 03-tiden. Ring da vår tipstlf 64999130.For mange personer i bilen
Sarpsborg
Kl 0045
Solli. En politipatrulje bøtelegger en bilfører for å ha kjørt med totalt 6 personer i bilen. Kjøretøyet var registrert for 5 personer.Slukket bål ved skole
Moss
Kl 19.21
Brannv. og politi rykket ut til Nøkkeland skole etter melding om brann i et søppel-skur. Viser seg etterhvert å være et bål som er tent opp inne i et søppelskur, slukket av brannv. ingen spredningsfare