februar 05

-Sprengkulde sender salget av varmeovner til himmelsFoto via Power


Normenn fryser: POWER har hatt en økning i varmeovnsalget på 330 prosent.


En av kjedene som har merket den store etterspørselen etter varmeprodukter er Power.


– Vi har hatt en enorm vekst på varmeprodukter gjennom vinteren. De to siste ukene har det toppet seg, og vi hatt en vekst på hele 330 prosent på landsbasis, sier salgssjef for småelektrisk i Power, Snorre Berg-Domaas i en melding:Han forteller at det er det som defineres som «flyttbar varme», som oljeovner og vifteovner, som går mest i kuldeperiodene, og Powers butikker over hele landet har tatt inn unormalt mange produkter for å dekke etterspørselen til kundene.


Vil kose seg

– Vi ser også at mange er mer opptatt av å oppgradere eksisterende varmekilder til noe som varmer bedre og er mer økonomisk, som å gå over til smarte panelovner som kan styres mye mer presist, og som gir mer effekt bare når du trenger det. I tillegg har vi solgt mange luftfluktere, som er lurt å ha i så tørr luft vi opplever inne nå.