februar 06

Jubel for østfoldkvinne! Vant 2,8 millioner..En kvinne fra Moss klatret helt til topps i Joker og vant toppremien på 2 863 000 kroner lørdag kveld.


På vei til selskap

Lørdagens Joker-kandidat var en kvinne fra Moss i Viken fylke. Hun var sikret en inngangssum på 573 000 kroner. Kvinnen mottok beskjeden da hun var på vei til et selskap opplyser Norsk Tipping:– Du verden! Jeg er helt skjelven. Men jeg er på vei til et selskap, så får ikke vært med på TV under trekningen. Bare la datamaskinen trekke for meg, så kan dere ringe meg etterpå. Jeg er happy hvis jeg bare vinner inngangssummen og jeg altså, sa kvinnen da vi snakket med henne før trekningen.Strake veien til topps

Datamaskinen Ask tok de logiske opp/ned-valgene for kvinnen fra Moss.

Dette var kvinnens Joker-tall: 8 – 7 – 2 – 3 – 7
Ask traff på samtlige valg. Dermed klatret Joker-kandidaten til øverste trinn på premiestigen og vant 2 863 000 kroner.


Norsk Tipping gratulerer!