februar 13

God lørdag! Status iøstfold: Brann i uthus. Ruset sjåfør. Skulle absolutt kjøre bil..


God lørdag! Våkner opp til 17 kuldegrader og vintervær. Kan muligens være fristende med en ekstra kubbe i peisen, eller noe ekstra varmt tøy.


Vær og vind

Prognosene tyder på noe mildere temperatur utover dagen, men også sol og blå himmel.


I følge langtidsprognosene fra Yr vil det bli en mildere værtype fra tirsdag kommende uke. Mulig vi også får pluss-grader litt lenger ut i uka.status iøstfold

Politi og brannvesen er på post gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..


Øvelse på Hvaler
Hvaler
-lørdag
Brannvesenet avholder i dag øvelse i Sanderødveien 35 på Søndre Sandøy i Hvaler kommune. Brannvesenet trener på røykdykking. Det vil bli en del røykutvikling på stedet i løpet av dagen.Brann i uthus
Råde
Kl 02.29
Melding om ut brann i et uthus på en adresse i Slangsvoldveien. Skal ikke være personer i bygningen som brenner, men spredningsfare til bolighus. Ingen personskade, brannvesenet holder på med etterslukking.Ruset sjåfør
Sarpsborg
Kl 01.58
Patruljen stanset en bil på Borgenhaugen. Fører fremstod som ruset. Nødvendige prøver sikret. Mannen 20-årene fikk førerkortet beslaglagt. Passasjer i bilen var også ruset og erkjente bruk av narkotika, i tillegg gjort funn av mindre mengder narkotika i bilen.Skulle absolutt kjøre bil selvom..
Moss
Kl 03.16
En politipatrulje kontrollerte en bil hvor fører ikke hadde gyldig førerkort. Mannen i slutten av tenårene anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort. Passasjer i bilen med gyldig førerkort overtok videre kjøring. Patruljen påtraff samme bil i sentrum noen minutter senere, også denne gangen med tenåringen uten gyldig førerkort bak rattet. Blir på nytt anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.