februar 14

Nærmer seg sesong 2 av Exit
De fire finansmennene Adam (Simon J. Berger), William (Pål Sverre Hagen), Henrik (Tobias Santelmann) og Jeppe (Jon Øigarden) er mangemillionærene og småbarnsfedrene med en umettelig appetitt på dop, vold, penger og sex, og en total manglende respekt for andre mennesker. Foto via NRK / Fremantle

Korrupsjon, innsidehandel, dop, vold og personlige tragedier. Gjengen i Exit er tilbake.
Exit 2

Premiere i NRK TV 5. mars og på NRK1 6. mars.


Dramaserien gir et innblikk i skyggesiden til det nyrike Norge. I sesong to får vi vite mer om hvordan de fire finansmennene tjener pengene sine. Hvordan kameratskap, innsidehandel og korrupsjon gjør de aller rikeste i Norge enda rikere opplyser NRK i en melding:


Serien viser sårbarheten til kvinnene som er økonomisk avhengig av sine menn. Og hva de kan bli tvunget til å gjøre om de plutselig står uten både mann og penger.


Exit er en av Norges mest sette dramaserier, med over 1,5 millioner seere i snitt per episode. Første sesong er solgt til 36 land.
Exit 2

– Bankende gal

– Sesong 2 er en bekmørk, svært menneskelig, morsom, trist og tidvis bankende gal historie som i likhet med sesong 1 i majoriteten er basert på virkelige historier, forteller manusforfatter og regissør Øystein Karlsen.


Exit er en historie om skyggesiden av kapitalisme. Andre sesong går nærmere inn i innsidehandel, hvitvasking, skatteparadis og hva som skjer når inntjening er viktigere enn mennesker.
Exit 2, Hermine

– Samtidig som den er en slags graving inn i noe vi alle har felles, forsøket på å finne en mening i livet. Og den fortelles gjennom et skuespillerlag som er kanskje det beste jeg noen gang har fått lov å være med å fortelle en historie sammen med, forteller Karlsen.

Skuespillere er Agnes Kittelsen, Simon J. Berger, Pål Sverre Hagen, Tobias Santelmann, Jon Øigarden, Ine Marie Wilmann, Anders Baasmo, Sonja Wanda, Maria Bonnevie, Rolf Lassgård, Sofia Helin og en rekke andre dyktige skuespillere.
Adam (Simon J. Berger)

Dødsangst og livskriser

Andre sesong starter med at de fire gutta får muligheten til å tjene raske penger gjennom innsideinformasjon om et lakseoppdrettskjøp.
Alle hiver seg på og pulsen og spenningen er høy. Lykkes de med å tjene millioner? Samtidig øker damenes hevnlyst og overlevelsesinstinkt. Etter hvert får de hjelp til å trå inn på guttas arena. Men det har en pris. Gjennom dødsangst og livskriser, fra gevinst til smell, følger vi finansmennene, konene deres og de andre som er i kretsen rundt dem.


– Exit 2 synliggjør i større grad hvordan enorme pengesummer tjenes og blir omsatt i dagens samfunn. Hvordan runddansen rundt disse pengene skaper parallellsamfunn vi ikke trodde eksisterte her i Norge, sier produsent for Exit, Petter Testmann-Koch i Fremantle.Jeppe (Jon Øigarden) på maskeraden.
De tre kvinnene Celine (Ine Marie Wilmann), Hermine (Agnes Kittelsen) og Tomine (Sonja Wanda) må forsøke å stå på egne ben. Her ankommer de en stor fest, en maskerade. Foto via NRK