februar 20

God lørdag! Status iøstfold: Bevisstløs person til sykehus etter brann i natt. Ungdomsfest – og smittevernbrudd. Forslått og blødende kvinne


God lørdag! Våkner opp til gråvær og nedbør. Temperaturene ligger i skrivende stund rundt 0.


Vær og vind

Værprognosene for de neste dagene tyder på mild temperatur og grått vær, men mulig litt penere vær litt lenger ut i uka.


status iøstfold

Politi og brannvesen har vært på flere oppdrag det siste døgnet. I Sarpsborg har det vært en dramatisk brann.


Her er en oversikt over noe av det som har skjedd det siste døgnet.,


Bevisstløs person til sykehus etter brann i natt
Sarpsborg
Kl 02.27
Nødetatene rykker ut til melding om brann i leilighet i Sarpsborg sentrum. Bygg med fire bo-enheter. En person reddet ut fra leilighet, kjøres Kalnes sykehus med røykskader, ikke ved bevissthet. Alle beboere etterhvert gjort rede for. To personer kjørt til sykehus med røykskader.Ungdomsfest – og smittevernbrudd
Halden
Kl 01.06
Politiet rykker ut til privat adresse på Brødløs, etter tips om flere ungdommer som fester på stedet, og ikke overholder smittevernsregler. I alt 14 ungdommer i alderen 17-19 år anmeldes for brudd på smittevern.Forbipasserende kommer over en forslått og blødende kvinne..
Moss
Kl 22.20
Forbipasserende kommer over en forslått og blødende kvinne i 50-årene, utendørs på Melløs. Bærer preg av å ha blitt utsatt for vold. Ved bevissthet, blør fra hodet. Kjøres til sykehus for videre undersøkelser. En beruset mann i midten av 20-årene er pågrepet og kjørt til arresten, mistenkt for å ha utøvet vold mot kvinnen. Politiet foretar undersøkelser i en nærliggende leilighet, tar avhør av vitner på stedetBrann i leilighet
Halden
-fredag
Kl 12.36
Melding om brann i bygning, Nedre Bankegate. Flere boenheter på stedet. Kommer noe røyk fra en luftekanal. Brannvesenet tar seg inn i leiligheter der det ikke oppnås kontakt for å sjekke. Røyken har kommet fra en kokeplate som ikke er blitt avslått. Ikke meldt om personskade