februar 26

Egen poliklinikk for sårbehandlingSårsykepleierne Nathalie Andersen, Frida Helene Dahl og Kine Blomsnes har tatt videreutdanning i sårbehandling. Nå er det opprettet en egen sårpoliklinikk på Kalnes. Foto via sykehuset Østfold


Egen poliklinikk for sårbehandling

I fjor sommer var fire sykepleiere i ortopedisk avdeling på Kalnes ferdige med videreutdanning i sårbehandling. Nå har døgnområde 6 fått sin egen sårpoliklinikk, og det vil bidra til å gi pasientene et bedre tilbud og forebygge reinleggelse beskriver sykehuset på sine nettsider:-Stolte

– Vi er veldig stolte over at vi får vår egen poliklinikk for sårbehandling, sier seksjonsleder Eva Tveter ved døgnområde 6 ortopedi.Nå i februar har tilbudet om sårpoliklinikk på Kalnes startet opp, i første omgang på tirsdag og torsdag. På sikt er målet å gi et poliklinikktilbud på dagtid mandag til fredag.aktuell link | sykehuset Østfold