mars 05

Norges tøffeste – premiere! Flere østfoldinger..


NRK1 fra 12. mars..


Hva betyr det egentlig å være tøff? Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand setter 10 veltrente unge mennesker på prøve, fysisk og psykisk.

NORGES TØFFESTE: Den som holder hodet kaldt hele veien og leverer når det gjelder står igjen som «Norges Tøffeste». Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand er programleder.Premiere på NRK1 fredag 12. mars kl. 20.05

Er det en dødser, en danser, en svømmer eller en fisker som er den tøffeste? Det blir et knallhardt opphold for deltakerne i tredje sesong av «Norges tøffeste», uansett yrke, eller hvilken gren de er vant til å konkurrere i. Den eneste støtten de har på veien mot seier er konkurrentene, og de kjemper mot akkurat samme mål.
– Deltakerne våre ble pushet til ytterpunktet både mentalt og fysisk. Noen håndterte presset bedre enn andre, men innsatsviljen og pågangsmotet har vært en fellesnevner, sier Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand i en melding:

Denne sesongen har hun programlederrollen i serien der hun selv var deltaker i 2016.


– Dette vil treffe et bredt publikum og engasjere både store og små. Vi har en utrolig bra gjeng som er tøffe på hver sin måte. Blant annet i måten de åpner seg på, og tørr å by på seg selv på både godt og vondt, sier Vasstrand, som tror drivkraften til deltakerne er inspirerende og relaterbart for mange.


Hva er å være tøff?

Å være tøff handler om mer enn bare muskler. Med svært ulike personligheter og idrettsbakgrunner er det vanskelig å forutsi hvem som vil mestre konkurransen best.


– Jeg er veldig fornøyd med at vi endte opp med en så variert gjeng, som ikke nødvendigvis har drevet med de mest populære idrettene. Det er mange spennende spisskompetanser her og det var vanskelig å forutsi hvordan de kom til å prestere i de ulike konkurransene. Det blir store overraskelser, innbitt kamp om poeng, små marginer og stor fallhøyde, sier Vasstrand.


For de fleste deltakerne er trening en stor del av livet, noe de elsker, og de har ofret mye i livet for å oppnå mål innen sin idrett.

Her er årets 10 deltakere:

DØDSER: Truls Torp er dødseren fra Fredrikstad som vil bli Norges tøffeste.
Truls Torp (21), Fredrikstad
Yrke/Idrett: Dødsing/Dødser (VM).FRA MOSS: Seher Kaya vil bli idrettslærer. Hun vil også bli Norges tøffeste.
Seher Kaya (23), Moss
Idrett: Crossfit.
Yrke: Personlig trener, web coach og idrettslærerstudent.


De andre:
Victoria Eikremsvik Tolaas (21), Ålesund
Idrett: Svømming.
Yrke: Student og treningsinstruktør.

FRA BODØ: Isak Dreyer vil bli Norges tøffeste.
Idrett: Ingen spesiell.
Yrke: Fisker, utdannet tømrer.

PROFESJONELL FIGHTER: Maiken Aannerud fra Tromsø vil bli Norges tøffeste.
Yrke: Profesjonell fighter, men i Norge jobber hun som frisør og fiskesløyer for å tjene penger til å reise ut og fighte.Martin Lilleberg (24), Melhus
Yrke: Danser.Sebastian Stadheim Width (25), Nordfjordeid
Idrett: Styrketrening.
Yrke: Personlig trener og barnehageassistent.


Julie Jespersen Hansen (19), Lyngdal
Idrett: Svømming, triatlon (3 NM-gull).
Skole: Siste år KVS.


Ane Iselin Brogeland (30), Moi
Idrett: Dans, crossfit.
Yrke: Frilans danser og lektor i dans ved universitetet i Stavanger.


Peter Nagell Strandos (23), Drammen
Yrke: Entreprenørskapsstudent, BI.