mars 07

God søndag! Status iøstfold: Politiet oppløste russefest. Løp i alle retninger. Sjåfør forsvant løpende fra ulykke-sted. Fant person sovende..

God søndag! Våkner opp til en svart kopp kaffe, ett par grader, og en lydbok om Aksel Lund Svindal. Håper uka har vært ok.


Vær og vind

Værutsiktene for dagen ser ålreit ut. I hovedsak sol og blå himmel, men mulighet for noe vind. I følge Yr ligger det an til noe varierende vær den kommende uka. Kan muligens bli behov for en paraply.


status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom helga. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..


Politiet oppløste russefest. Løp i alle retninger..
Sarpsborg
Kl 23.00
Politiet var på Bodalstranda etter flere klager på feststøy. Da politiet kom til stedet, løp ca. 100 ungdommer i alle retninger fra stedet. Dette fremsto som en russefest og svært mange ungdommer var overstadig beruset. Festen ble avsluttet av politiet.


Sjåfør forsvant løpende fra ulykke-sted
Moss
Kl 00.56
Politiet fikk kl. 00.56 melding om en bil som hadde kjørt ut i Osloveien. Fører ble observert løpende fra stedet. Vi har søkt etter fører med flere politiressurser, men har nå avsluttet søket. Politiet mistenker en mannsperson i 40 årene og vedkommende blir anmeldt i ettertid.


Fant person sovende i togsett..
Mysen
Kl 01.34
En politi-patrulje bortvist en ung mann som hadde tatt tilhold i togsett som sto ved stasjon, og sov. Ble oppdaget av vaskepersonell.


Brann i garasje
Fredrikstad
Kl 20.37
Melding om brann i garasje i Kjenneveien. Ikke spredningsfare. Brannen slukket. Skade på bil m.m i garasjen.Ikke samarbeidsvillig
Fredrikstad
Kl 13.25
Politiet fikk mld fra vekter på Torvbyen om at de hadde tatt en person for tyveri. Mannen var ikke samarbeidsvillig, mannen var heller ikke samarbeidsvillig overfor politiet. Mannen kjørt til arrest og blir anmeldt for tyveriet.