mars 08

En ansatt ved Burger King på Tistasenteret er bekreftet smittet av koronaviruset. Alle som..


En ansatt ved Burger King på Tistasenteret er bekreftet smittet av koronaviruset. Alle som har vært på restauranten i uke 9 må teste seg hvis de får symptomer opplyser kommunen på sine nettsider:Burger King vil åpne igjen etter gjennomført smittevask og når ansatte i kjeden som ikke er smitteeksponert er klare til å bistå.


Har du vært på Burger King?

Det er nå svært viktig at alle som har besøkt Burger King på Tistasenteret i løpet av perioden 1-7. mars (uke 9) følger godt med på egen helsesituasjon. Ved koronasymptomer skal gjestene sørge for å ta en koronatest.


– Kjenner du tegn til luftveisinfeksjon, feber eller bortfall av smak og lukt etter å ha vært på Burger King bør du snarest mulig bestille en koronatest, sier kommuneoverlege Kjersti Gjøsund.


Dersom du får symptomer er det viktig at du ikke omgås andre. Koronatesting er gratis.

——

aktuell link | Halden kommune