mars 14

God søndag! Status iøstfold: Anmeldt for kjøp av seksuelle tjenester. Sjåføren forsvant etter uhell, men..


God søndag! Våkner opp til 2-3 grader, lettere overskya vær og vintersport på tv. Håper uka har vært ok.


Vær og vind

Prognosene for dagen tyder på noe variert vær, og mulighet for nedbør i ettermiddag. I følge Yr ventes det bedre vær med sol og blå himmel både mandag og tirsdag.


status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..


Anmeldt for kjøp av seksuelle tjenester
Fredrikstad
Kl 23.49
To menn i 20-årene blir anmeldt for kjøp av seksuelle tjenester i Fredrikstad. Politiet ble tilkalt da det ble bråk på stedet.


Sjåføren forsvant etter uhell, men..
Sarpsborg
Kl 05.13
Melding om en bil som er kollidert, der fører er borte. Patruljen kom etter hvert i kontakt med fører, en mann i 40-årene. Han var beruset, men hevder å ha drukket etter kjøreturen. Patruljen fester ikke lit til forklaringen og han er anmeldt for promillekjøring.Røykutvikling fra bolig
Sarpsborg
Kl 07.21
Melding om røykutvikling i enebolig. Ikke åpne flammer, og alle beboere er evakuert ut. Brannvesenet søker etter årsak. Varmeutvikling som har spredd seg inn i vegg fra sikringsboks, slukket.


Boligen er beboelig
Promille
Fredrikstad
Kl 00.29
En mann i 20-årene blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand. Politiet rykket ut på melding om vinglete kjøring i nærheten av sentrum. Fører blåste til godt over lovlig verdiTil sjenanse
Sarpsborg
Kl 18.45
Ruset mann i 30 årene innbragt fra en adresse i sentrum. Var til sjenanse for naboene sine. Avruses i drukkenskapsarrest.


Brann i campingvogn
Halden
-lørdag
Kl 1414
Nødetatene rykket ut etter melding om brann i en campingvogn. Alle personer er gjort rede for, ikke fare for spredning.Ruspåvirket
Ørje
Kl 19.04
Politiet rykket ut til grensestasjonen på Ørje hvor de stanset en bilfører, en mann i 20 årene fra Fredrikstad, for kontroll. Mistanke om ruspåvirkning. Kjøres legevakt for bevissikring.