mars 23

Her er årets deltakere i «Sommerhytta»


Årets deltakere i «Sommerhytta»: F.v. Jone Engemoen Hansen og Anna Rosenlund Skretteberg, Adrian Middelthon og Christine Kirkhorn, Trine Rishaug Lium og Trude Rishaug Lium, og Veronica Johansen Rasmussen og Kurt Rasmussen. Foto: Espen Solli/TV 2


Seersuksessen «Sommerhytta» er tilbake på TV 2 og TV 2 Sumo mandag 5. april. Her er årets deltakere!


Denne våren er det klart for sesong 5 av det populære TV 2-programmet «Sommerhytta», der fire deltakerpar kjemper om å vinne hytta de selv pusser opp og innreder i løpet av ti uker.


I år skal et tvillingpar, et vennepar, et kjærestepar og far og datter kjempe om seieren opplyser TV2 i en melding:Trine Rishaug Lium (40). Yrke: Daglig leder i frisørsalong. Barn på 6, 16 og 20 år. Singel. Bor i Rygge.


Trude Rishaug Lium (40). Yrke: Daglig leder i frisørsalong. To døtre på 13 og 19 år. Singel. Bor på Toten.


| bildet under


Trine liker å planlegge, mens Trude er raskere på avtrekkeren og må ofte holdes litt i ørene av søsteren. Begge er livredde for meitemark, så hagearbeidet i «Sommerhytta» kan bli artig å følge med på. Til daglig bor de langt fra hverandre, så dette er en unik mulighet for de to å få mye tid sammen. Til tross for mye latter og moro er dette to målbevisste søstre.


– Jeg tenker litt som Pippi. Dette har jeg aldri gjort før, så det får jeg sikkert til, sier Trude.

Trine og Trude. Foto: Espen Solli/TV 2Venneparet Christine og Adrian:

Christine Kirkhorn (26) fra Asker. Yrke: Eiendomsmegler. Singel. Bor i Oslo.

Adrian Middelthon (24) fra Tønsberg. Yrke: Bachelor i eiendomsmegling. Singel. Bor i Oslo.
Christine og Adrian er bestevenner. De er like på mange områder og har samme type humor. Ingen av dem har noe som helst oppussingserfaring, men begge har et stort konkurranseinstinkt. De tror at de må lære seg ting sammen og samarbeide godt på alle oppgaver for å rekke å bli ferdige.


| bildet under


– Vi gleder oss til å tilbringe sommeren sammen, og ser på dette som en morsom og lærerik utfordring, sier de to.


Adrian og Christine. Foto: Espen Solli

Far og datter Kurt og Veronica:

Veronica Johansen Rasmussen (26). Yrke: Student. Fra Hamar, men bor i Oslo med kjæresten.

Kurt Rasmussen (48). Yrke: Bokbinder. Gift. Fra Jæren, men bor på Hamar. I tillegg til Veronica har han en sønn på 20 år.


| bildet under

Pappa Kurt er handy og praktisk, mens datteren Veronica ønsker å lære å bli mer handy og selvstendig. Veronica liker å planlegge alt til minste detalj, mens pappa Kurt er mer spontan. Veronica kan fort bli stresset om pappa har litt for høye ambisjoner. Veronica mistet jenterommet til lillebroren etter hun flyttet fra Hamar til Oslo, og ønsker et sted hvor familien kan samles.

– Vi har fulgt med på «Sommerhytta» siden sesong 1, og føler oss veldig heldige som ble valgt ut til å være ett av de fire parene i årets sesong. Dette er en mulighet man kun får én gang i livet, sier Veronica og Kurt.

Kurt og Veronica. Foto: Espen Solli/TV 2

Kjæresteparet Anna og Jone:

Anna Rosenlund Skretteberg (23). Yrke: Jobber i bank og studerer økonomi. Samboer. Er fra Åmot i Modum kommune.

Jone Engemoen Hansen (27). Yrke: Butikkselger i Maxbo. Samboer. Er fra Åmot i Modum kommune.
Samboerparet Anna og Jone har lite erfaring med oppussing og bygging. Anna har en far som er veldig handy, derfor tyr hun heller til pappa enn til Jone.
Det er stort sett Anna som styrer skuta hjemme, og begge to håper at Jone skal lære seg å bli mer praktisk og handy.

– At vi har blitt valgt ut som ett av fire par blant mange søkere, er veldig rart å tenke på. Det er skikkelig stas! Vi er spent på å bli kjent med de andre deltakerne, og er klare for å sette forholdet på prøve, sier de to med glimt i øyet.Jone og Anna. Foto: Espen Solli/TV 2Årets sesong ble spilt inn på Mjøsli i Stange kommune. Programleder er Guri Solberg, og de tre ekspertene er interiørdesigner Aina Sollie Steen, snekker Lars Fossum og hageekspert Finn Schjøll.


«Sommerhytta» sesong 5 har premiere på TV 2 og TV 2 Sumo 5. april kl. 20.00.