april 06

Videregående skoler stengt i Moss – ber elever teste seg


Totalt 15 personer tilknyttet de videregående skolene i Moss har de siste dagene fått påvist korona, hvorav 14 av disse kan knyttes til ulike sosiale sammenkomster i løpet av påsken.

Stengt

Kommuneoverlegen bestemte i går, mandag 5. april, at alle videregående skoler i Moss holdes stengt tirsdag 6. april og onsdag 7. april for å få best mulig oversikt over smittesituasjonen samt begrense videre smitte i størst mulig grad.

Elever ved de videregående skolene, som i tillegg har hatt kontakt med andre medelever i løpet av påsken, er bedt om å teste seg opplyser kommunen på sine nettsider:

– Den muterte britiske virusvarianten smitter svært lett og vi må gjøre det vi kan for å stoppe smittespredning så raskt som mulig. Det er avgjørende at elever som har hatt kontakt med hverandre tester seg så snart de kan – sammen med smittesporing og karantene er testing det viktigste virkemiddelet vi har får å få oversikt over smittesituasjonen og stoppe spredningen, sier kommuneoverlege Kristian Krogshus.