april 11

God søndag! Status iøstfold: Kritisk skadd etter brann. Bil i feil kjøreretning. Svært høy musikk..


God søndag! Våkner opp til overskyet vær og 2-3 grader. Håper uka har vært ålreit. Prognosene for dagen tyder variert vær og mulighet for noe nedbør. Værutsiktene for de neste dagene viser mulighet for både sol og regn.


status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd de siste 48 timene ..


Boligbrann på Greåker. En kritisk skadd
Sarpsborg
Kl 02.49
Nødetatene i Østfold måtte rykke ut til en bolig som stod i brann i Sarpsborg natt til søndag. Flere personer ble evakuert. -En person foreløpig vurdert som kritisk skadet, kjørt Kalnes sykehus forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt. Hendelsen skjedde i Greåkerveien.


Bil i feil kjøreretning
Askim / E18
Kl 23.51
Kl 23:51 mottok politiet mange nødtelefoner om bil som kjørte i feil kjøreretning, fra Elvestad mot Askim. Bilen ble stanset ved Moen-krysset. Fører anmeldt og fått førerkortet beslaglagt. Fører forklarte at han hadde fulgt kjørelinja på gps-app slavisk.


Natt til lørdag


Svært høy musikk fra leilighet
Sarpsborg
Kl 03.53
Kl 03:53 natt til lørdag, mottok politiet klage om musikkstøy fra en privatadresse i Sarpsborg. Patruljen kom til stedet og kunne bekrefte at lydnivået var svært høyt. Beboer hadde lang historikk på lignende forhold, og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.