april 18

God søndag! Status iøstfold: Stoppet på grensen. Vinglete dame. Trafikkulykke. Høyt inntak av rusmidler. Butikktyv stakk av på sykkel, men..

God søndag! Våkner opp til sol, blå himmel og en svart kopp kaffe.

Vær og vind

Prognosene for dagen tyder på en fin søndag, med mulighet for litt varme i solveggen. I følge langtidsprognosene fra Yr ser det også bra ut for de neste 2-3 dagene.

status iøstfold

Politi og nødetater er på post gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd i vårt distrikt de siste 24 timene..


Stoppet på grensen

Svinesund
Kl 05.10
Fv118: Politiet stanser en bil som kommer fra Sverige. Fører, norsk mann i 50 årene, har ikke gyldig førerkort, han fremstår også ruspåvirket. Nødvendige prøver blir tatt på legevakt og forholdene blir anmeldt.

Høyt inntak av rusmidler
Halden
Kl 23.30
Tistedal. Aremarkveien. En politipatrulje kom over en dame i 30 årene som må tilsees helse pga for høyt inntak av rusmidler. Ambulanse tilkalt og tar over.


Vinglete dame
Askim
Kl 04.30
Politiet reagerer på en vinglete bilist. En dame i 40 årene er fører. Hun fremstår ruspåvirket og nødvendige prøver tas. Hennes førerkort blir beslaglagt og saken blir anmeldt.


Butikktyv stakk av på sykkel, men..
Sarpsborg
Kl 21.00
Grålum. En butikktyveri ble observert av kollega på fritiden. Stakk av gårde på sykkel men ble fanget opp av patrulje. Mann i 30 årene som gjennomførte tyveriet av øl og Cider blir anmeldt.


Fort i 80-sone
Sarpsborg
Kl 20.15
RV 22 Ise. UP har gjennomført trafikkontroll. Utferdiget 16 forenklede forelegg for hastighetsovertredelser. 2 anmeldelser og beslag av førerkort for hastighetsovertredelser. Høyeste målte hastighet var 122 km/t i skiltet 80-sone.Kjørte inn i tre
IndreØstfold
Kl 16.47
Melding om bil som har kjørt ut av veien på Solbergfoss. En personbil som har kjørt inn i et tre. 4 personer i bilen. 1 person kjørt Kalnes for sjekk og 3 personer kjøres legevakten. Politiet oppretter sak vegtrafikkloven § 3 uaktsom kjøring. Fører er 19 år fra Indre Østfold.Trafikkulykke
Sarpsborg
Kl 16.17
Trafikkulykke i krysset Haugeveien og Navestadveien. To biler involvert, tre personer. Ingen alvorlig skadet. En person kjørt Kalnes for sjekk av ambulanse. Ulykken skjedd i forbindelse med avsvinging i veikryss. En fører i 80 årene har fått førerkortet beslaglagt på stedet og politiet opprettet sak. Bil berget og veien ryddet på stedet.