april 25

God søndag! Status iøstfold: Falt 20 mester – hentet av redningshelikopter. Promille x 2. Knuste bilruter. Sportsbiler..

God søndag, håper uka har vært ålreit. Våkner opp til overskya vær, og 7-8 grader. Prognosene for dagen tyder på variert vær med både sol og skyer. Utsiktene på Yr.no – for kommende uke, tyder også på variert vær.


status iøstfold

Politi og nødetater er på jobb gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..


Falt ned 20 meter. Hentet av redningshelikopter
Halden
Kl 20.45
Nødetatene har rykket ut på en fallulykke i området Engevika. Redningshelikopteret ble også sendt mot stedet. En person skal ha falt 20 meter ned en skrent. Den som falt skal være bevisstløs. Personen blir flydd til Ullevål sykehus


Promillekjøring 1
Fredrikstad
Kl 22.40
Onsøy. En tenåring er siktet for promillekjøring med moped. Han erkjenner forholdet. Nødvendige prøver er tatt.


Promillekjøring 2
Fredrikstad
Kl 11.15
Kvinne i 70 årene fra Fredrikstad anmeldt for promillekjøring på Torp. Fremstilt legevakt for blodprøve, førerkortet tatt i beslag.


Brann ved Foten
Fredrikstad
Kl 08.39
Melding om brann i terreng innerst i Fotenveien. Brannen oppstått i forbindelse med tømming av vedovn for aske. En hytteeier, mann i 40 årene, blir anmeldt for uaktsomhet.


Fort i 80-sone
Sarpsborg
Kl 17.27
Svinndalveien. Laserkontroll i 80-sonen. Endte med 12 forenklede forelegg, høyeste hastighet 106km/tPappesker på E6
Moss
Kl 11.36
Flere meldinger om en pappeske på E6, nordgående retning, mellom Storebaug og Mosseporten. VTS varslet. Operasjonssentralen blir nedringt på 112 ang eskene. Vi har sendt en patrulje til stedet for å fjerne dem.


Knuste bilruter
Fredrikstad
-natt til lørdag
Kl 01.14
En beboer på Cicignon observerer en ung mann som knuser bilruter. Politiet på stedet kort tid etter og påtreffer en beruset mann i begynnelsen av 20-årene. Mannen er i besittelse av tyvgods, lommebok og telefon som stammer fra bilene. Mannen pågrepet.


Sveip

Sportsbiler på E6
Son
E6
Kl 21.17
To sportsbiler ble stoppet av politiet på E6 sydgående etter at de trykket litt for hardt på gassen. Bilene ble målt til 155 og 156 i 110-sonen. Begge førerkort ble beslaglagt