mai 02

God søndag! Status iøstfold: Flere ansamlinger av ungdom – Bråk og fyll. Trafikkuhell. 170 km/t på E6..


God søndag! «Kom mai – du skjønne milde». Har akkurat tatt steget inn i mai-måned, og våkner til 7-8 grader. Prognosene for dagen tyder på en ganske fin søndag.


status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd de siste 48 timene..


Flere ansamlinger av ungdom. Bråk og fyll..
Øst
Kl 21.54
Siste tre timene har vi fått inn over 25 meldinger, fra forskjellige steder i distriktet, om ansamlinger, bråk og fyll fra både russ og ungdommer under 18 år. Henstiller igjen foresatte til å ha kontroll på ungdommene sine i disse tider.Trafikkuhell
Askim
Kl 00.11
Hedenstad Alle. En lett MC som har kantet, fører lettere skadet. Politiet og ambulansen har vært på stedet. Fører kom fra uhellet med skrubbsår. Veien er åpen for normal trafikk.


Gressbrann
Skiptvet
Kl 16.59
Melding om gressbrann og mulig spredningsfare til bebyggelse. Nødetatene har akkurat kommet frem til stedet. Brannvesenet etterhvert med kontroll på brannen.


… natt til 1.mai:


170 km/t på E6
Moss
Kl 03.07
E6 syd ved Missingmyr, stanset bilfører som kjørte i 170 km/t i 110 sone. Fører anmeldt og førerkortet er beslaglagt.Fest og støy
-lørdag
Kl 06.20
Øst
Øst politidistrikt har i natt måttet håndtere svært mange meldinger vedr. feststøy, høy musikk, ansamling av russ og mulige brudd på smittevernbestemmelsene. Dette har vært gjeldende i hele politidistiktet. Forholdene har stort sett blitt løst ved muntlige pålegg og henstilling om ro.