mai 05

Nye «Olsenbanden». Opptakene er i gang..

Foto via Nordisk Film / A.Brun Her er Olsenbanden

Opptakene til «Olsenbanden – Siste skrik» er i gang og spekulasjonene over hvem som skjuler seg bak silhuetten av den velkjente banden har vært mange. Nye Olsenbanden består av:

Egon Olsen- Anders Baasmo
Benny Fransen- John Carew
Kjell Jensen- Elias Holmen Sørensen


– Jeg har alltid vært opptatt av vår bransjes historie, og skuespillerkollegaene som har gått foran oss i generasjoner, så det er både ærefullt og artig å få være med på et sånt prosjekt. Hallvard kjenner jeg fra før; alltid full fres og dedikasjon. Og med John og Elias i banden er det virkelig en fryd å gå på jobben om dagen, sier Anders Baasmo i en melding:


– Disse guttene er en fest å få jobbe med! De går tungt inn i oppgaven og med stor respekt for arven fra de gamle filmene. De skal være godt gjenkjennelige både for de som har et nært forhold til de gamle filmene, selv om de skal gjøre sine tolkninger av rollene, sier regissør Hallvard Bræin

Filmen produseres av Nordisk Film Production, og produsentene John Einar Hagen (Tunnelen, Gledelig Jul) og Sveinung Golimo (Max Manus, Trolljegeren, Børning).

Om filmen:

Olsenbanden er tilbake slik som du husker dem! Nesten. Oslo er blitt en moderne by, men Egon, Benny og Kjell er stadig på jakt etter det store kuppet som skal gjøre dem til millionærer. Nå har Egon lagt den perfekte plan: de skal bryte seg inn i det nye Munchmuseet i Bjørvika og stjele «Skrik». Alt er taima og tilrettelagt, men det er også andre som har fått kjennskap til planene og lovens lange arm med Hermansen i spissen gjør det de kan for å stoppe banden.


Data

Tittel: «Olsenbanden – Siste skrik!»
Sjanger: Komedie
Regi: Hallvard Bræin
Manus: Karsten Fullu

Produsenter: John Einar Hagen og Sveinung Golimo, Nordisk Film Production

Distributør: Nordisk Film Distribusjon
Premiere: Høsten 2022