mai 25

Norge gjenåpner – Wizz Air trapper opp


Regjeringens avgjørelse om å igangsette andre trinn i gjenåpningsplanen 27. mai, muliggjør endelig innenlandsreiser for nordmenn. Foto via Wizz Air


Wizz Air har som ambisjon å tredoble trafikken på det norske innenlandsnettet. Nå trapper selskapet opp satsingen etter regjeringens avgjørelse om ikke lenger å fraråde innenlandsreiser. Det beskriver selskapet i en melding:


Wizz Air har en målsetting om å tredoble trafikken på det norske innenriksnettet, og den gradvise gjenåpningen blir dermed en viktig milepæl i denne ambisjonen. Flyselskapet har ekspandert siden etableringen høsten 2020, og i dag kan norske reisende fly på totalt 15 ruter – mellom 11 norske byer.

Koronapandemien er ikke over, og Wizz Air gjør sitt ytterste for å ivareta helse og sikkerhet for både passasjerer og mannskap.

For ekstra beskyttelse, tilbyr Wizz Air sine passasjerer WIZZ Flex. Tjenesten gir økt fleksibilitet og muliggjør kanselleringen av reise inntil 3 timer før avgang uten gebyr. Passasjerene kan velge å få refundert 100 prosent av billettprisen til flykreditt, eller endre dato og reisemål et ubegrenset antall ganger.