juni 20

God søndag! Status iøstfold: 178 km/t i 80-sone. Slo med sykkellås. Ruset sjåfør..


God søndag! Våkner opp til overskya vær og 17-18 grader. Er for mange første helg i skoleferien. Håpe det blir en ålreit sommer for liten og stor.


Vær og vind

Prognosene for dagen tyder på variert vær, med mulighet for regn og nedbør. Værutsiktene for de neste dagene forteller om både sol og regn.


status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd de siste 24 timene..


178 km/t i 80-sone
Moss
Kl 22.11
UP har avholdt en trafikkontroll på Svinndallinna. De har skrevet 19 forenklet forelegg for hastighet. 1 førerkortbeslag hvor fører ble målt til 178 km/t i 80 sonen. Fører avhørt på stedet og erkjenner straffeskyld.


Sjikanerte politiet
Fredrikstad
Kl 04.40
Sentrum. En mann midt i 40 årene blir anmeldt for å sjikanere politiet. Mannen var passasjer i en bil hvor fører ble bøtlagt for å ha kjørt i strid med skilting i Storgata.


Slåssing
Råde
Kl 23.40
Melding om slagsmål ved et serveringssted. En ansatt er slått i ansiktet. Ingen skade. Gjerningsmann hadde forlatt stedet da politiet ankom. Forholdet blir vurdert anmeldt.


Ruset sjåfør
Halden
Kl 20.22
En patrulje stanset en bil der fører fremstår ruset. Fremstilles bevissikring. Mannen i 30 årene innehar ikke førerkort og blir følgelig anmeldt også for dette.


Slo med sykkellås
Fredrikstad
Kl 18.23
En mann i 50 årene er bortvist fra sentrum pga truende adferd. Skal ha slått etter andre personer med en sykkellås.


Stakk av fra ulykke
Sarpsborg
Kl 16.40
Politiet melder om en trafikkulykke der to biler var involvert. Skjedde i Oscar Pedersens vei ca kl 16:40. Ene bil stakk fra ulykken. Fører av andre bil kjørt til legevakt for sjekk. Vitner er avhørt og venter på bergingsbil.


Innbrudd i båt
Moss / Vansjø
Kl 01.00
En båteier melder om innbrudd/tyveri fra båt i Vansjø. 2 menn i 30 åra fra lokalområdet er pågrepet på stedet. Funn av tjuvgods på personer og i bil de har disponert. Anmeldes for forholdet samt at en av dem anmeldes for ruspåvirkning under bilkjøring.