august 20

Klar for ny sesong! «Fra bølle til bestevenn»
Hele Norges hundetrener Maren er tilbake med en ny sesong av suksesserien «Fra bølle til bestevenn» på NRK. Hun skal forsøke å hjelpe sju problemhunder og deres eiere. Her med en av sine egne hunder, jaktcockeren Luring. Foto via NRK


Premiere søndag 22, august kl. 06.00 i NRK TV og kl. 19.30 på NRK1. Påfølgende episoder publiseres fredager i NRK TV og søndager på NRK1 opplyser kanalen i en melding:


I sesong 2 av «Fra bølle til bestevenn» skal hundeekspert og programleder Maren Teien Rørvik forsøke å hjelpe en ny gjeng hundeeiere med å komme på rett spor. Eierne elsker hundene sine over alt på jord, men sliter med atferd som skaper frustrasjon og fortvilelse. Kan hundetrener Maren hjelpe dem med å få bukt med problemene?


Utfordringene er mange og varierte. Flere sliter med alvorlig utagering som gjør hver tur til en kamp. Andre opplever hundeatferd som skaper pinlige situasjoner og irritasjon i hverdagen.


Maren møter noen av sine største utfordringer hittil, og familiene må jobbe hardt hvis de skal nå målet om å få den bestevennen de drømmer om. I de første episodene er deltakerne samlet på camp hos Maren på småbruket hennes i Sande. Vi følger også to- og firbeinte i hverdagen på hjemmebane.
Fra bølle til bestevenn, sesong 2

Maren Teien Rørvik er etolog med spesialisering i hundeatferd. I tillegg er hun utdannet biolog og agronom og har ulike instruktørutdannelser. I 2011, da hun var 21 år, ble hun tidenes yngste verdensmester i hundesporten lydighet.