august 21

God lørdag! Status iøstfold: Falt ned 4-5 meter – på fest. Vold mot politiet. Rygget ut på avkjøringsfeltet på E6..


God lørdag! Våkner opp til solskinn, blå himmel og en svart kopp kaffe. Prognosene for helga ser bra ut for vårt distrikt. Mulighetene er åpne for hyggelige opplevelser i friluft, fotball på TV eller kanskje litt fiks i hagen.


Tilbake til hverdagen

Vi er innspurten av en uke hvor mange er tilbake i faste rutiner. Muligens på jobb eller bak en skole-benk. Håper det blir ok.


status iøstfold

Politi og nødetater følger opp store og små hendelser i vårt distrikt. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..


Falt ned 4-5 meter på fest
Mysen
Kl 00.11
Kom melding om fest på Høytorp fort, en person skal ha falt ned fra en mur. Usikkerhet rundt høyde, men antatt 4-5 meter. Pasienten er ved bevissthet. Har mulig bruddskader i et bein og en hånd. Fraktes til sykehuset Østfold.


Vold mot politiet
Fredrikstad
Kl 00.47
En kvinne i 30 årene ble kjørt til arresten og anmeldes for vold mot politiet. Har slått en tjenesteperson i forbindelse med kontroll. Tjenesteperson er ikke skadet som følge av hendelse.


Rygget ut på avkjøringsfeltet på E6
Sarpsborg
Skjeberg.
E6. Solbergtårnet. Politipatrulje stanset en bilist som rygget ut på avkjøringsfeltet på E6. Fører, en mann i 30-årene, fikk sitt førerkort beslaglagt som følge av dette.


Slåssing
Halden
Kl 00.49
Patrulje fremme og har kontroll etter slåsskamp i sentrum. I kontakt med parter.Nektet og oppgi personalia
Fredrikstad
Kl 00.44
To yngre kvinner blir anmeldt for å nekte å oppgi personalia i forbindelse med en ordensforstyrrelse. Ene innsatt fyllearresten pga ikke i stand til å ta vare på seg selv.Nektet å lytte til politiet, endte i arrest
Fredrikstad
Kl 00.52
En mann 20 årene innkjørt til arrest og anmeldes for ikke å ha etterkommet et tidligere pålegg om å reise fra sentrum. Klarte å pådra seg en ny anmeldelse for forulemping av tjenesteperson.