august 21

Mer radio fra hele landet!


Foto via NRKNRK flytter radioprogram fra hovedstaden og ut på rundgang i Norge opplyser kringkasteren i en melding:


Nå er det distriktskontorene i NRK som skal lage radio for hele landet lørdag ettermiddag. Programmet Lørdagsliv skal på rundgang sendes fra NRKs distriktskontorer over hele landet.Disse distriktskontorene deltar sendestafetten: Troms og Finnmark, Nordland, Møre og Romsdal, Innlandet, Rogaland, Vestland, Oslo og Viken og Vestfold og Telemark.


– Jeg hører ofte at alt sentraliseres, selv om det ikke alltid stemmer. Her er det i alle fall motsatt! Og det synes jeg er artig, sier kanalsjef i NRK P1, Bjørn Tore Grøtte.


Programmene skal ledes av kjente programlederstemmer fra distriktssendingene, og innholdet skal preges av at det er helg og at det er like før lørdagskvelden starter.


– Noe av det aller fineste med NRK P1 er at vi har flinke folk over hele landet. Det skal lytterne få stor glede av i Lørdagsliv, sier Grøtte.


Første sending går av stabelen 28. august fra Drammen der Anne-Marit Borgen Werring og Chetan Rastogi er programledere. P1-sjefen garanterer høy helgestemning fra hele landet, lørdager fra 16 til 18.– ­Jeg tror vi kan speile landet og lørdagene til alle som bor i Norge på en svært fin måte gjennom Lørdagsliv.