august 23

-Canadjija kommer til Sarpsborg 08 med stor erfaring fra solide lag og ligaer der ute


DARIO CANADJIJA ER KLAR FOR SARPSBORG 08 beskriver S08 på sine nettsider. Foto via S08. Den 27 år gamle midtbanespilleren er på plass og trener med sine nye lagkamerater allerede mandag.

– Canadjija kommer til Sarpsborg 08 med stor erfaring fra solide lag og ligaer der ute. Han er seriemester i Slovenia, seriemester for Rijeka, har spilt for Slaven Belupo, Gorica, Astra Giurgiu og er i en veldig fin alder, sier sportssjef Thomas Berntsen om Canadjija.Sarpsborg 08 har gjennom speidernettverket sitt sett Canadjija i aksjon opptil flere ganger tidligere. Blant annet før to magiske kvalifiseringskamper til Europa League i 2018. Canadjija spilte nemlig begge de to kampen mot Sarpsborg 08 som sentral midtbanespiller for Rijeka.– Jeg kjenner til Sarpsborg 08 fra tiden min i Rijeka og Europa League-kvalifiseringen. Jeg vet at det er en solid klubb, sier Canadjija selv.
Midtbanespilleren beskriver seg selv på følgende måte:

– Det er aldri enkelt å snakke så mye om egne kvaliteter, men for meg kommer alltid laget først. Ikke meg, ikke andre enkeltspillere, men laget. Jeg vil gjør alt hva jeg kan for å bidra til at vi blir bedre og sammen kan skape noe positivt i år. Jeg er en vinner og kriger for seirer. Det er mentaliteten min. Jeg legger ned innsatsen for laget, men liker også å vise fram de tekniske ferdighetene mine.


Canadjija er gift med Andrea Canadjija. Hun er tidligere håndballproff og har selv vært i Norge og Skandinavia flere ganger.

Kontrakt ut 2021

Canadjija har signert en kontrakt ut 2021-sesongen.

—-


aktuell link | S08