august 31

Mikkel Maigaard klar for Sarpsborg 08

Foto via Sarpsborg 08


Han var ønsket av klubber i både inn- og utland, men det var Sarpsborg 08 og potensialet her som fristet fjorårets Strømsgodset-kaptein Mikkel Maigaard (25) aller mest beskriver S08 på sine nettsider:


– Sarpsborg 08 er en stor klubb med gode fans. Det er fine rammer rundt som gjør det mulig å lykkes. Det var derfor helt bevisst å skrive en 2,5-årsavtale. Det viser at klubben vil ha meg og at jeg veldig mye vil spille for Sarpsborg. Jeg tror vi kan oppnå noe stort sammen. Kanskje ikke med en gang, men over disse årene tror jeg det kan bli veldig bra, sier Sarpsborg 08s nye midtbanespiller.Mange målpoeng

Mikkel Maigaard tok både Raufoss og Strømsgodset med storm etter overgangene til sine nye klubber. På sine 29 første kamper i Drammen, hadde danske Maigaard vært sist, nest sist eller tredje sist på 27 av Strømsgodsets scoringer.


Krav

– Jeg setter store krav til lagkameratene mine, men de kan også sette store krav til meg. Jeg setter større krav til meg selv enn noen andre, men det er viktig og da kanskje spesielt på trening. Det du gjør der tar du ofte med deg i kamp. Jeg er en type som liker å ta ansvar, sier Maigaard.

—-


Aktuell link | S08