september 11

Norsk på norsk i Stjernekamp


Foto via NRKVi får høre kjente norske låter i norsk språkdrakt i lørdagens Stjernekamp. Nå skal ni artister skal bli til åtte. Maria Mena og Christine Dancke er kveldens gjestedommere opplyser NRK i en melding:

Stjernekamp 2021 - dommerpanel Norsk på norsk

NRK1 og NRK TV lørdag 11. september kl. 19.50-21.30


Norsk musikk har fått mer oppmerksomhet enn noen gang gjennom pandemien det siste halvannet året. I Stjernekamp har norsk på norsk som tema vært et høydepunkt gjennom flere sesonger. Denne lørdagen får vi høre tre av de største hitlåtene i 2021. Det blir også klassikere fra de fire siste tiårene og dessuten en tradisjonell folkevise.


Popdronningen Maria Mena har vært mentor for artistene denne uka. Hun er også gjestedommer på direktesendingen sammen med programleder, låtskriver og musikkekspert Christine Dancke.
Både Mena og Dancke var med som ekspertdommere i fjor, men da i hver sin sjanger. Nå sitter de altså i panelet sammen med Stjernekamps faste dommer Mona B. Riise.
Stjernekamp 2021 - stadionrock