september 11

Sykehuset Østfold med egen podkast


Foto via sykehuset Østfold

Flere episoder er allerede spilt inn, og fredag 10. september er sykehusets podkast «Folk og fag» i gang med første episode opplyser sykehuset Østfold på sine nettsider:Det er medarbeidere i fag- og kompetanseavdelingen som står i spissen for sykehusets nye kanal «Folk og fag». Først ut er psykologspesialist Kim Larsen om temaet selvmord, på verdensdagen for selvmordsforebygging.


Podkasten «Folk og fag» finner du på Spotify, Apple podcasts og Google podcasts, og den lenkes også til Sykehuset Østfolds nettside. Målgruppen er kort og godt alt fra egne medarbeidere til befolkningen i Østfold, Vestby og alle andre som er nysgjerrig på å vite mer om hva som finnes av kompetanse og erfaringer i Sykehuset Østfold.

– Podkasten vil by på møte med mennesker og fagpersoner som jobber i sykehuset, men dette er ikke bare underholdning. Det er mye kunnskap og kompetanse på en arbeidsplass som Sykehuset Østfold, og noe av målet er å dele informasjon og kunnskap på en måte som gjør det spennende, interessant og lærerrikt for både egne medarbeidere og befolkningen, sier Karen Kvale Saugestad.Målet er å publisere minst 1 ny episode i måneden, og hvem som skal være programvert og intervjuer vil variere. Blant kommende episoder er et møte med sykehusklovnene og ambassadør Elisabeth Andreassen, og avdelingssjef Andreas Stensvold i kreftavdelingen i Sykehuset Østfold som vil fortelle om innovasjonsprosjektet «Nyskapende pasientforløp».

—-

Aktuell link | sykehuset Østfold