september 14

Bolighelg med inspirasjon og eksperthjelpOtto Robsahm, Sinnasnekker’n fra TVNorge, kommer til Fredrikstad denne helgen for å dele oppussingstips og motivere publikum til å fullføre sine prosjekter. Foto: Boligmesse

17.-19. september braker det løs med Boligmesse i Kongstenhallen. Otto Robsahm, Sinnasnekker’n fra TVNorge deler oppussingstips og snakker om motivasjon opplyser arrangøren i en melding:

En lang rekke utstillere tar med seg nyheter og innholdsrike messetilbud. Det blir også mulig å vinne mange flotte premier.

Siden messer fra 27. mai i år ble regulert likt som kjøpesentre, ligger alt til rette for en innholdsrik helg i Kongstenhallen. – Det har vært en stille periode siden vi var her sist, men nå er vi i gang igjen. Det føles godt. Vi jobber for en trygg messe, slik at både utstillere og publikum får en god opplevelse denne helgen, forteller prosjektleder Kjetil Jacobsen fra arrangøren Compass Fairs.Det blir mange spennende utstillere med gode messetilbud, interessante foredrag og konkurranser.
– Her blir det noe for de fleste enten du skal bygge, kjøpe ny bolig eller pusse opp. Mange av våre utstillere tar med seg sine dyktigste fagfolk, så en tur innom messen er en gyllen anledning for en prat med de dyktigste innen sine fagfelt, sier Jacobsen.


Foredrag, tips og gode råd

Otto Robsahm, kjent fra «Sinnasnekker’n» på TVNorge, kommer for å motivere og inspirere publikum. Han kjører sitt foredrag LIVE via sosiale medier.


Har du vurdert solcellepanel og vil vite hvordan du kan bli din egen energiprodusent? Eller har du spørsmål om varmepumper? Da bør få med deg foredrag fra lokale eksperter innen disse fagområdene.Åpningstider

Fredag 17. september kl. 12-19
Lørdag 18. september kl. 10-18
Søndag 19. september kl. 10-17