september 19

God søndag. Status iøstfold: 170 km/t. Beslagla sparkesykkel. Beruset sjåfør løp fra stedet. Tyvgods


God søndag! Våkner opp til overskya vær, en svart kopp kaffe og nyheter på TV. Håper uka har vært ok.
Politi og nødetater er på vakt gjennom helgen, og følger opp små og store saker. Her er noe av det som har skjedd i vårt distrikt …170 km/t i 110-sone
Halden
Kl 07.57
En grensepatrulje stanser en bilfører på E6, måles til 170 km/t i 110-sone. Kvinnelig fører i midten av 30-årene får førerkort tatt i beslag og anmeldes.


Beslagla sparkesykkel
Sarpsborg
Kl 02.37
Grålum. Politiet har stoppet en elektrisk sparkesykkel med 2 ungdommer på. Sparkesykkelen hadde alt for høy hastighet i forhold til hva som er lovlig. Den er beslaglagt og det blir en anmeldelse på forholdet.


Påtraff kjenning med tyvgods
Fredrikstad
Kl 07.21
Politiet i Fredrikstad påtreffer en «kjenning» som besitter et pass som ikke er hans, samt noen andre gjenstander som patruljen mistenker er tyvgods. Blir etter hvert oppdaget tyveri fra ulåst bil på Lisleby hvor godset stammer fra. Mannen pågrepetBeruset sjåfør løp fra stedet..
Råde
Kl 19.45
Melding fra publikum om en beruset bilfører på en bensinstasjon i Råde. Løp fra stedet før politiet kom, men ble raskt funnet like ved. Mannen i 50 årene fra Oslo fremstilt for bevissikring. Førerkortet tatt i beslag.


Promille
Fredrikstad
Kl 03.07
Sellebakk. Mann i 30-årene tatt for kjøring i beruset tilstand, høy promille. Blir anmeldt for dette. Førerkortet er beslaglagt.


Sjåfør på E6 påvirket av narkotika
Sarpsborg
Kl 23.20
Politiet kom over en bil med nødblink på E6. Fører hadde ikke gyldig førerkort. Var også påvirket av narkotika. Blir anmeldt for disse forholdene. Lokal mann i 20-årene.Røykutvikling
Mysen
Kl 04.28
Melding om røykutvikling på en adress i Mysen. Alle nødetater har vært på stedet. Det var en «tørrkok». Ingen personskader. Politiet oppretter sak.