november 26

TV 2 sender fra VM i innebandy


Foto via TV2


VM i innebandy for kvinner starter denne helgen i Sverige. Senere er det VM for herrene i Finland. TV 2 sender fra mesterskapet.


I går sendte TV 2 basketball-landskampen mellom Norge og Kosovo i Haukelandshallen i Bergen. Nå er det klart for VM i innebandy på TV 2. Kvinnene starter i morgen 27. november, mens herrene begynner 4. desember opplyser TV2 i en melding:


– Gårsdagens basketlandskamp i Haukelandshallen var en nydelig opplevelse, der Norge dro seieren i land foran over 2000 entusiastiske tilskuere. Det var en stor inspirasjon i arbeidet vårt med å løfte opp og frem flere idretter. Nå håper vi de norske innebandy-jentene får kjenne på den samme entusiasmen og kan levere et sterkt VM. For TV 2 – med en klar ambisjon om å bygge norsk idretts hjemmebane – er dette et viktig supplement til de store, internasjonale sportsrettighetene våre. Vi gleder oss til VM, sier TV 2s sportsredaktør, Vegard Jansen Hagen.TV 2 sender alle kampene hvor Norge er involvert, i tillegg til alle semifinalene og finalene fra både VM for kvinner og menn. Kampene kommenteres av Steffen Hansen og Magnus Skulstad. Kampene sendes på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2, og på TV 2 Play.