januar 07

-Sarpsborg 08 får en trener som står for en positiv fotball og en mann som vil ha et stort engasjement for klubben


Foto via Sarpsborg 08


Han kommer til Sarpsborg med allsvensk scoringsrekord i 2019 og cupgull i 2021 med Hammarby. Stefan Billborn er Sarpsborg 08s nye hovedtrener opplyser klubben på sine nettsider:– Sarpsborg 08 får en trener som står for en positiv fotball og en mann som vil ha et stort engasjement for klubben. Jeg vil spille en fotball som jeg selv synes er morsom å se på, sier Stefan Billborn. – Så er det selvfølgelig slik at det er motstandere der ute som gjør det vanskelig, men jeg vil at vi skal stå for en fotball der vi først og fremst tror på og dyrker våre egne ferdigheter. Jeg ønsker at vi skal eie vår egen framgang og lykkes med det vi foretar oss sier svensken i en kommentar.Takket nei til andre klubber

Jobben med å ansette ny Sarpsborg 08-trener har pågått over flere måneder. Flere intervjurunder gjorde også at svensken fikk tilbud om jobb i andre klubber – tilbud han blankt avfeide for å gå all inn på å lande jobben i Olavs by. – Det stemmer. Jeg har fått noen andre tilbud også, men det var noe ved Sarpsborg som pirret meg ekstra. Jeg takket også nei til en annen klubb tidlig i prosessen. Det er jo en risk å ta, men jeg ønsket veldig dette, sier Billborn.—-

aktuell link | S08